Tradueix

Amb la tecnologia de Blogger.

Arxiu del blog

Entrades populars

Actes del centenari

La taula rodona es celebrarà a l'IEI. Foto: fpiei.cat
La taula rodona es celebrarà a l'IEI. Foto: fpiei.cat
Com a commemoració del centenari de la primera estada de sant Josepmaria Escrivà a Lleida (1913), la comissió organitzadora del Primer Centenari ha organitzat una taula rodona, que tindrà lloc el dimecres 26 de juny a dos quars de sis de la tarda a l'Aula Magna de l'IEI.
 
Comptarà amb la intervenció de quatre ponents sobre la persona de sant Josepmaria, circumstàncies històriques, familiars i personals, i records i anècdotes de la seva estada a la ciutat de Lleida. Els ponents que hi participaran són: Dr. Manel Lladonosa, catedràtic emèrit de la UdL; Sra. Isabel Torra, mestra, escriptora i autora de la biografia de sant Josepmaria per a nens "Història d'un sí"; Mn. Lluís Raventós, Doctor en Dret Canònic i Llicenciat en Farmàcia; i Mn. Jesús Tarragona, Director Honorari i Vitalici de la Delegació de Patrimoni Artístic i Cultural del Bisbat de Lleida. 

Agraïrem confirmació d'assistència al correu electrònic o bé al telèfon que apareixen al targetó.

Acabada la taula rodona, a les 20h, hi haurà una solemne Eucaristia a la Catedral de Lleida. 

A mesura que ens anem acostant a la data publicarem més detalls de l'esdeveniment.

2 comentaris:

  1. Me cuentan que San Josemaría pasó por Lleida en varias ocasiones, además de las primeras cuando vino a examinarse de Bachillerato, Y que en una de ellas, el 30 de Abril de 1943, comió en el restaurante anexo a la "Gasolinera Tres Carreteras", a la salida de la ciudad hacia Barcelona.
    Esta Gasolinera modernizado y este Restaurante tambien remozado, siguen en el mismo lugar. Antonio Tiers ha proporcionado unas fotografía y hace notar que hay un árbol de aquellos años, que se aprecia en las fotos de ayer y hoy.

    ResponElimina
  2. Sí que en tenim notícia, però no tenim les fotos. Ens les pots fer arribar a santjosepmarialleida.blogspot.com. Ho volem publicar aviat això del restaurant. Gràcies!

    ResponElimina