Tradueix

Amb la tecnologia de Blogger.

Arxiu del blog

Entrades populars

divendres, 28 de juny del 2013

I ara, a Andorra

Aquest és un bloc sobre sant Josepmaria a Lleida, però no volem deixar l'oportunitat per informar també del II Aplec de sant Josepmaria a Andorra, que es celebrarà demà 29 de juny del 2013 als Prats del Gastó de Fontaneda (Sant Julià de Lòria), per commemorar la festa de sant Josepmaria (26 de juny), que va passar per Andorra del 2 al 10 de desembre del 1937.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imatge de la Santa Misa que se celebrà l’any 2012
 
 
 
Els actes de l’Aplec, organitzats conjuntament per l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, el Comú de Sant Julià de Lòria i el Bisbat d’Urgell, són els següents:
Ben aviat. Sortiran caminades des del riu de Civís, des de l’Argolell i d’altres arribaran -en cotxe o a peu- des de Sant Julià de Lòria. Tots arribaran cap a les 12:00 h a uns prats molt a prop de la Borda del Gastó, en el camí del Mas d’Alins. Hi haurà senyals per arribar-hi fàcilment.
12:30 h Eucaristia per celebrar la festa de sant Josepmaria als Prats del Gastó, a la vora del Mas d’Alins.
13:30 h Inauguració i benedicció d’una capella de la Mare de Déu de Canòlich, que s’ha construït recentment a la vora de la Borda del Gastó, a la cruïlla dels camins del Mas d’Alins amb el de Canòlich.
14:00 h Dinar a l’aire lliure del que porti cadascú. Convenientment senyalitzats, hi haurà focs a terra per a poder cuinar.
16:00 h Exhibició de volada d’estels entre els assistents. Animeu a molta gent a que portin estels per a fer-los volar.

estels

Com arribar a la Borda del Gastó
En cotxe des de Sant Julià de Lòria, per arribar a la Borda del Gastó des de Sant Julià de Lòria s’ha de fer el següent:
  • Agafar la carretera que va a Fontaneda.
  • Travessar el pont sobre el riu Valira, on hi ha un rètol que posa “a Fontaneda 5,9 Km”. En aquest punt li direm Km 0,00
  • Passar per el cementiri nou de Sant Julià: minut 4 – Km. 2,10
  • Passar per Coll de Jou: minut 5 – Km. 2,70
  • Deixar a la dreta el desviamenta Fontaneda i continuar per la carretera principal: minut 10 – Km 5,50. No s’ha d’entrar al poble de Fontaneda.
  • Arribar a la Borda del Gastó: minut 12 – Km 7.40. Es coneix la Borda del Gastó perquè hi ha moltes vaques i uns rètols molt antics en els que es pot llegir: a l’esquerra “Mas d’Alins 3,2 Km”, a la dreta “Ermita Verge Canòlich 5,5 Km”
  • Agafar la carretera que va al Mas d’Alins. A pocs metres, a la dreta, hi veurem uns prats amb la indicació de l’aplec.
Autobús des de Sant Julià de Lòria
Sortirà des de la Plaça de la Germandat a les 9:30 h.
Autobús des de Barcelona
Sortirà de Barcelona a les 8:30 h. del matí del dia 29 de juny des de l’Oratori del Col·legi Major Bonaigua (C/Jiménez Iglesias, 1) i s’arribarà de tornada a Barcelona a les 22:00 h. Per a més informació, dirigiu-vos a Teodoro González. Tel. 654.789.796 o teogonlop@gmail.com. El preu per família és de 50 euros.
Caminant des d’Argolell
Sortirem a les 10 h del càmping Frontera (Km 8,2 de la N-145, que és la carretera que va des de la Seu d’Urgell a Andorra). Una altra opció, és estar a les 10:20 h davant l’església d’Argolell.
Caminant des del riu de Civís
Sortirem a les 8:30 h del càmping Frontera.
Per recollir els cotxes que hauran quedat a Argolell, un autocar sortirà a les 19:00 h de la Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, i anirà fins al Càmping Frontera i Argolell.

Més informació
Sobre l’Aplec de sant Josepmaria [+]
Sobre l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra [+]

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada